Nøkkelelementene i eiendomssamarbeid: pålitelighet og tillit

Nøkkelelementene i eiendomssamarbeid: pålitelighet og tillit

Nøkkelelementene i eiendomssamarbeid: pålitelighet og tillit

HOMESPAIN.net gir en førstepersonsberetning om deres erfaring som eiendomsmeglere i samarbeid med Modern House, som selger nyutviklede villaer på Costa Blanca.

Vi kan fortelle deg om våre utmerkede byggeprosesser, våre effektive salgsplaner eller kvaliteten på informasjonen om villaene våre. Men ingenting ville være så verdifullt som en ekte anbefaling fra en av våre eiendomsmeglere.

I dag vil vi fortelle deg om HOMESPAIN.net, et byrå som spesialiserer seg på eksklusive villaer på Costa Blanca og som har samarbeidet med oss om å selge eiendommene våre siden 2017.

I stedet for å fortelle deg historien deres, ber vi dem heller fortelle den selv.

Samarbeider du også med Modern House? Vil du at andre samarbeidspartnere skal få høre om dine erfaringer?

Gi oss din mening om om tjenestene våre og hjelp andre kolleger med å ta den beste beslutningen for deres virksomhet.

mening eiendom

HOMESPAIN, eksklusive villaer på Costa Blanca

Vi i HOMESPAIN.net er et multikulturelt team som har spesialisert seg på salg av nyutviklede villaer, eiendommer utenfor plan og nøkkelferdige villaer. Vår erfaring med kjøpere fra Europa og Kina gjør at vi forstår hver enkelt kundes spesifikke behov og kan tilby dem personlig service gjennom hele kjøpsprosessen samt en fantastisk ettersalgsservice.

På samme måte som andre meglere og eiendomsmeglere leter vi etter de beste tilgjengelige eiendommene for kundene våre, og i den forbindelse samarbeider vi med utviklere og utbyggere.

Det er ikke vanskelig å starte et samarbeid, men det er litt mer komplisert å vite om vi har valgt riktig.

Derfor vil vi gjerne fortelle deg om våre erfaringer med en av våre beste samarbeidspartnere: Modern House Spain.

Villa Arena fachade gjengivelse

Arena Model villa solgt av HOMESPAIN.net i samarbeid med Modern House.

Hvorfor bestemte du deg for å samarbeide med Modern House Spain?

Vi innledet samarbeidet med Modern House Spain for to år siden for å øke porteføljen vår av nye utviklingseiendommer.

Fra dag én skjønte vi at dette kom til å bli starten på et godt forhold.

Vi besøkte deres omfattende katalog over ferdigstilte eiendommer og oppdaget de nye prosjektene deres. Det er en stor fordel for våre kunder å ha en samarbeidspartner som Modern House Spain, med mer enn 30 års erfaring i byggebransjen, på sin side, en fordel vi kan oppsummere med to ord: pålitelighet og tillit.

Moderne hus, en annen byggherre

Det er mange kunder som er på jakt etter drømmeboligen på Costa Blanca. Noen ganger finner de en nøkkelferdig bolig, men det hender også at de har spesielle behov som krever løsninger som er vanskelige å finne i en standardvilla.

Men det er ikke noe problem når du har en god samarbeidspartner som Modern House Spain. Teamet er alltid klar til å finne løsninger og komme med forslag på rekordtid.

Våre kunders erfaringer med å besøke villaene dereshar alltid vært utmerket.

På hvert av besøkene har vi fått se et helt ferdig utstillingshus og andre boliger under oppføring, slik at kundene har fått se hele prosessen med å skape hjemmene sine.

Detaljert informasjon om hver enkelt villa

Informasjonen kundene får, er alltid svært tydelig. Félix, salgssjefen, sørger for de juridiske juridiske og tekniske papirene for eiendommen.

Det betyr at alle kundenes spørsmål blir besvart, og at de har alt de trenger for å ta en kjøpsbeslutning.

Som samarbeidspartnere setter vi stor pris på alt det grafiske materialet de leverer for å markedsføre eiendommene sine: fotografier, ekte videoer og 360-graders omvisninger.

Alt dette materialet oppmuntrer internasjonale kunder til å komme på visning med oss som agenter, ettersom de vet at det de skal besøke er ekte og ikke bare et enkelt byggeprosjekt presentert med infografikk.

Vår erfaring med utbyggere på Costa Blanca har lært oss at forholdet til en god utbygger ikke slutter den dagen salget går i orden. Heller ikke den dagen kunden flytter inn i sitt nye hjem.

En god utvikler tilbyr utmerket ettersalgsservice, noe som styrker påliteligheten og tilliten i et samarbeid.

Kundene forventer alltid å få utmerket service, og selv om det av og til kan oppstå problemer, blir kjøpsopplevelsen bedre når man har en utbygger som Modern House Spain som håndterer og løser problemene raskt.

Vil du anbefale å samarbeide med Modern House?

Vi er veldig fornøyde med å jobbe med dette selskapet, og vi anbefaler dem derfor både til kundene våre og til andre eiendomsmeglere.

Vi tror at du hos Modern House Spain vil finne en av de mest attraktive prosjektporteføljene i mest attraktive prosjektporteføljene der ute, både når det gjelder valuta for pengene og tilleggstjenester.

* Hvis du også samarbeider med Modern House og vil anbefale tjenestene våre til andre eiendomsmeglere, må du ikke glemme å klikke og gi oss en anmeldelse.

anmeldelser modernhouse

Filed Under: Eiendomsmeglere Costa Blanca Merket med: Costa Blanca-utviklere, costa blanca nyutviklingsinformasjon, costa blanca eiendomsmegleruttalelser, costa blanca eiendomsmeglere, eiendomssamarbeid, tips for eiendomsmeglere

Felix Ramirez

Felix Ramirez

Markedsføring og salg

Markedsføring og salg